Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ünlü oyuncu set pozunu yayınladı

MAGAZİN

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncu, zaman zaman sette çektiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Feyyaz Şerifoğlu,Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisinde canlandırdığı 'Sedat Koroğlu' büyük beğeni topladı. 

SET POZUNU YAYINLADI

30 yaşındaki Şerifoğlu, son olarakdizideki partneri Burcu Biricik ile set pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Arabada çektiği selfie'yi yayınlayan oyuncu, paylaşımına "Acaba nereye gidiyorlardı?" notunu düştü.

ON PARMAĞINDA 10 MARİFET1991 Rize doğumlu Şerifoğlu, 2014 yılında Behzat Gerçeker'in yönetimindeki Enbe Orkestrası'nda, daha sonra başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptı.

2013 yılında da 'O Ses Türkiye'ye katılan Şerifoğlu, 'İnci Tanem' şarkısını söyledi. Performansı beğenilince de Murat Boz'un takımında yarışmaya devam etti. Fakat çok da ilerleyemeden düellolarda elendi.

2020 yılında piyasa çıkan 'Gidene' adlı single çalışmasıyla da çok beğenilen Şerifoğlu'nun klibi YouTube'da 1 milyon izlenmeye ulaştı.

Adını 'Kırmızı Oda'daki performansıyla duyuran Feyyaz Şerifoğlu, partneri Burcu Biricik'le yakaladığı uyum sayesinde 'Camdaki Kız' dizisinde başrol oldu.

'Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun on parmağında on marifet! (Milliyet)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.