Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ünlü isim Sezen Aksu'ya gelin geliyor

MAGAZİN

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer oyuncu sevgilisi ile evlilik yolunda.

Sezen Aksu'nun 39 yaşındaki müzisyen oğlu gönlünü Maraşlı dizisinin Mahur'una kaptırdı. 23 yaşındaki güzel oyuncu ile yaklaşık 3 yıldır beraber olan Özer'in evliliğe yeşil ışık yaktığı iddia edildi. Güzelliğiyle adından söz ettiren Alina Boz ve müstakbel kayınvalidesi Sezen Aksu'nun arasından su sızmadığı konuşuluyor.


Alina Boz kimdir?
Alina Boz, 14 Haziran 1998’de Rusya’nın başkenti Moskova’da dünyaya geldi. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandı.

Türkiye’ye dönüş kararı ile dans ve tiyatro eğitimi alan Alina Boz, küçük yaşına rağmen televizyon dünyasında boy göstermeye başladı. Alina Boz ilk olarak Cesur Hemşire isimli bir dizide rol alarak Canan karakterini canlandırdı.

2014 yılında başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya’nın yer aldığı Paramparça dizisinde Hazal karakterine hayat verdi. 2016 yılında ilk sinema filmi olan Kaçma Birader’de Zafer Algöz, Meek Baykal, Cihan Ercan, Nursel Köse, Necip Memilli gibi isimlerle birlikte oynadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.