Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Üç Kuruş dizisine bakın hangi ünlü dahil oluyor!

MAGAZİN

Üç Kuruş dizisi oyuncuları arasında ''Kılıç Hicaz'' karakteriyle Necip Memili de katıldı. Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali karakteri ile çok beğenilen ve sevilen oyuncu Memili, pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinde oynayacak. Peki, Necip Memili kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

'Üç Kuruş', bu akşam heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı 21. bölümüyle ekrana gelecek. Baybars'ın en gaddar hamlesi Kılıç, oyuna dahil olduğu gibi geçtiği yerlerde büyük yıkım bırakır. Kılıç'ın vahşeti Şahin'in gözünü korkutur. Şahin, Kılıç'ı saf dışı bırakmak için Neriman'la bir plan yapar.

Kartal ve Efe düğün hazırlıklarıyla meşgulken Şahin'in oyunu Kartal ve Çetin'i karşı karşıya getirir. Kılıç'ın döndüğünü anlayan Çetin abisinin karşısına çıkar. İkili arasında yaşanan sert yüzleşme sonucunda Çetin, Kılıç'tan kurtulmak için Kartal ve Efe'ye hiç beklemedikleri bir teklifte bulunur.

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna katılan Necip Memili’nin canlandıracağı Kılıç Hicaz karakterinin hikayede dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu. Peki, Necip Memeli'nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor.

Necip Memili Kimdir?

Necip Memili 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Özkan ve Bahtiyar adlarında iki kardeşi olan oyuncu Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde okudu. Sonrasında makine montaj alanında çalışan oyuncu 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak sahne almaya başladı.

2003 yılında kazandığı Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Üniversite eğitiminden sonra İstanbul’a yerleşen Necip Memili, Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışıyor.

2007 yılında kendisi gibi oyuncu çocukluk arkadaşı Caner Cindoruk ile birlikte İstanbul’a geldiklerinde Savaş Dinçel‘in yazdığı “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı tiyatro oyununu Erdal Cindoruk yönetmenliğinde Caner Cindoruk ile birlikte oynadı.

2007 -2008 yılları arasında Reşat Nuri Güntekin romanından uyarlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerini Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Caner Kurtaran, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Güler Ökten, Ahmet Saraçoğlu, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Kıvanç Kasabalı, Nihat Altınkaya, Ege Aydan, Caner Cindoruk gibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” dizisinde Erkan karakterini canlandırdı.

2009 – 2010 yılları arasında yayınlanan, Orhan Kemal’ın aynı adlı romanından uyarlanan ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinde Zaloğlu Ramazan karakterine can veren ünlü oyuncu bu dizi ile tanınırlığını arttırmıştır. Dizide: Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk gibi oyuncular da bulunmaktaydı.

Televizyon başarısını Tiyatro sahnesinde de devam ettiren ünlü oyuncu ‘Bira Fabrikası’ adlı oyunda Ünsal, Melis Birkan, Gürsu Gür ile birlikte oynadı.

Necip Memili, 2016 yılında senaryosunu Emrah Kaman ve abisi Murat Emre Kaman ile beraber yazdığı “Kaçma Birader” filminde Melek Baykal, Zafer Algöz, Cihan Ercan, Algı Eke, Nursel Köse, Alina Boz, Nejat Uygur ile beraber oynadı.

Pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda yer alan oyuncu, 2018 itibariyle ekranların fenomen dizisi Çukur Dizisinin kadrosunu katıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.