Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Sezen Aksu’nun üç gün evli kaldığı eski eşi bakın kim çıktı!

MAGAZİN

Sezen Aksu'nun üç gün evli kaldığı eski eşi bakın kim çıktı! Türk Pop Müziği'nin Minik Serçe'si Sezen Aksu, sadece şarkıları, besteleri, şiirleri değil; özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirdi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen sanatçının en çok da evlilikleri merak edilip araştırıldı. Aksu'nun evliliklerini mercek altına alan sevenleri, ünlü şarkıcının ilk eşini duyunca ise şaşkınlığını gizleyemedi. 1972 yılında aile arasında yapılan bir törenle gerçekleşen bir törenle ilk evliliğini yapan ancak mutluluğu üç gün süren Sezen Aksu'nun eski eşi bakın kim çıktı...

Fen öğretmeni Şehriban Hanım ile matematik öğretmeni Sami Bey'in yaptığı evlilikten 1954 yılında dünyaya gelen Sezen Yıldırım, üç yaşına kadar Denizli'de yaşadı.

Üç yaşında ise 'Kalbim Ege'de kaldı' diyeceği İzmir'e taşınan Sezen Yıldırım, 1974'ün Kasım ayında soyadını bir ömür taşıyacağı Engin Aksu ile nikah masasına oturdu.

Birçok kişi Sezen Aksu'nun 1978 yılında boşandığı Engin Aksu'yu ilk eşi olarak tanıdı. Ancak sanatçı, Engin Aksu ile nikah masasına oturmadan iki yıl önce ilk evliliğini gerçekleştirdi.

1972 yılında aile arasında yapılan bir törenle nikah masasına oturan Sezen Aksu'nun ilk eşi o zamanlar henüz öğrenciydi.

Birbirlerine delice aşık oldukları için beklemek istemeyen çift, yıldırım nikahıyla evlendi. Ne yazık ki bu evlilik tam tamına üç gün sürdü. Üç gün içinde çift boşanmaya karar verdi.

Ancak asıl trajik olan ise Sezen Aksu'nun ilk eşinin, Minik Serçe'nin ardından onun en yakın arkadaşı Bahar ile evlenmesi oldu.

Sezen Aksu, ilk evliliğini 1972 yılında Hasan Yüksektepe ile yaptı.

(TAKVİM)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.