Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Şeyma Subaşı'na gönderme yapmıştı...

MAGAZİN

Beşiktaş'ın yıldız ismi Dorukhan Toköz ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelen Bahar Şahin, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin uçak kapatma olayına gönderme yaptı. Boş uçaktan paylaşım yapan Şahin, hakkında yazılan 'uçak kapatma' haberlerine sitem etti.

Zalim İstanbul dizisinde hayat verdiği Ceren karakteri ile hafızalarda yer edinen güzel oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. 'Uçak kapattırmak moda oldu, eniştemiz sağ olsun' ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulunan Şahin, Şeyma Subaşı'na göndermede bulundu.

Bahar Şahin, hakkında çıkan 'uçak kapatma' haberlerinin ardından yeni bir paylaşımda bulunarak sitem etti. Şahin, şu ifadeleri kullandı: 'Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim. Bizim uçak kapattırmışlığımız yok. Bunu kendinize dert edinip Türk Hava Yollarını niye arıyorsunuz? Sizin başka derdiniz yok mu? Bu bir... İkincisi, prim denilen şeye çok şükür ihtiyacımız yok. Sinirlerim bozuldu. Yani derdiniz mi yok ya... Biz ilk sıradaydık girdik, dalga geçtik ve eğlendik.'

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.