Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Seren Serengil'den Hadise'ye İddalı Sözler

MAGAZİN

Seren Serengil, Ebru Gündeş'in o dönem evli olduğu Reza Zarrab ile ilişki yaşadığını öne sürdüğü Hadise hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. , "Kız çocukları dünyayı değiştirir" temalı konferansta yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem oldu. Hadise, konuşmasında, "Bana yapılan ataklarda güçleniyorum. Sanıyorlar ki ezeceğiz. Yoo siz konuşun yani. Hayat çok kısa, çok güzel bence" dedi.

Seren Serengil, Ebru Gündeş'in o dönem evli olduğu Reza Zarrab ile ilişki yaşadığını öne sürdüğü Hadise hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Serengil, "Hadise, UNICEF için doğru bir isim değil. Ebru'nun evine gidip, orada kızını sevip, ardından onun babasıyla birlikte olmuşsun" ifadelerini kullandı.Hadise, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle gerçekleşen, "Kız çocukları dünyayı değiştirir" temalı konferansta yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem oldu. Hadise, konuşmasında, "Bana yapılan ataklarda güçleniyorum. Sanıyorlar ki ezeceğiz. Yoo siz konuşun yani. Hayat çok kısa, çok güzel bence" dedi.

Seren Serengil'den Hadise'ye İddalı Sözler
Hadise'nin sözlerini duyan Seren Serengil, yaptığı yorumla herkesi şaşırttı. Daha önce de defalarca kez Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab ile ilişki yaşadığını iddia eden Serengil, "Hadise, UNICEF için doğru bir isim değil. Ebru'nun evine gidip, orada kızını sevip, ardından onun babasıyla birlikte olmuşsun" ifadelerini kullandı.

'Benim evime geldi çocuğumu sevdi'
Arto da "Annesi, 'Zengin kocaya güvenmeyin, kendi ayaklarınızın üstünde durun' demiş. O zaman zengin metresi olmak nasıl bir şey oluyor? Onu tenzih ediyorum" şeklinde konuşurken Serengil ise "Annesini dinlememiş o zaman. Ebru Gündeş'in kocası zengin bir adamdı. Ebru Gündeş, yakınlarına, 'Benim evime geldi çocuğumu sevdi' diyor" diyerek şoke etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.