Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Serdar Ortaç'tan korkutan haber

MAGAZİN

Kutsal Damacana 4 filminin galasına katılan Serdar Ortaç, bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu ve sol bacağına inme indiğini söyledi: "İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez"

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam düzenlenen 'Kutsal Damacana 4' filminin galasına katıldı. Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü şarkıcı, sağlık durumu  hakkında konuştu.

HAYATI FİLM OLUYOR

 Galaya katılanlar arasında yer alan Serdar Ortaç, kendi hayatının da film yapılacağının haberini verdi. Heyecanını dile getiren Serdar Ortaç, "Gençken komedi izlerdim. Şimdi savaş filmleri seyrediyorum. Ara sıra da belgesel" dedi. Ortaç, "Kendi filminizin yapılmasını ister misiniz?" sorusuna, "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandırıyor. Hayatımı ben yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış" ifadelerini kullandı.

"KONSERSİZ OLMUYOR"

Ortaç, "Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez. Boşverin" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.