Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil art arda bombaları patlattı

MAGAZİN

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasında başlayan kavga devam ediyor. Erbil, hasta olduğu süreç içerisinde kendisini arayıp sormayan Seda Sayan için Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" dedi. Seda Sayan da bu duruma sessiz kalmayarak, Erbil'i tecavüzle suçladı. 

Mehmet Ali Erbil, üç yıl önce evinin banyosunda düşmüş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince aylarda yoğun bakımda kalmıştı. Zor günleri geride bırakan Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla ağızları açık bıraktı. Rahatsızlığı süresince kendisini arayıp sormayan Seda Sayan’a fena yüklenen Mehmet Ali Erbil, "60 yıldır herkesi korkutmuş" sözleriyle bombaları ardı ardına patlattı. Katıldığı canlı yayında da sözlerinin arkasında duran Erbil, Seda Sayan'ı adeta topa tuttu! 

Bir dönemin iki yakın arkadaşı olan Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında sert rüzgarlar esmeye başladı. Peş peşe açıklamalar yapan Erbil, vefasızlıkla suçladığı Seda Sayan'a demediğini bırakmadı.

Bununla da yetinmeyen Erbil, "Beyaz Magazin" programına telefonla bağlanarak Sayan'ı insanların işinden etmekle suçladı. Şovmen, Sayan için "Fatih Ürek'ten sonra Onur Büyüktopçu'yu da görevinden alıkoydu. Kimse kötü konuşamıyor, çünkü bu kadın 60 yıldır herkesi korkutmuş" ifadelerini kullandı.

Seda Sayan, geçtiğimiz senelerde Onur Büyüktopçu'nun ayrıldığı Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlendiği için "Onur'u yerinden ettin" diyerek suçlanmıştı. Konu hakkında açıklama yapan Büyüktopçu ise ayrılık kararı almasında Seda Sayan'ın bir ilgisinin olmadığını söylemişti.

Eski dostunun bu suçlamaları karşısında sessizliğini bozan Sayan, "Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" ifadelerini kullandı.

Kızgınlığı geçmeyen Seda Sayan, bu kez sosyal medya hesabından Erbil'e ağır bir suçlamada bulundu. Ünlü şovmenin evdeki hizmetlisine tecavüz ettiğini belirten Seda Sayan "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak ruhunu arındır" yazdı.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.