Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Özcan Deniz'in sevgilisi tatil pozlarıyla dikkat çekti

MAGAZİN

49 yaşındaki Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi İranlı modacı Samar Dadgar, tatile çıktı. Alaçatı'ya giden modacı, beyaz bikinisiyle kendisini denize attı.

Dört kare yayınlayan Dadgar'ın fit görüntüsüdikkat çekti. Geceliği 3 bin 200 TL olan otelde kalan modacı, neredeyse paylaştığı her karede oteli etiketledi.
Tatilini bedavaya getirdiği iddia edilen Samar Dadgar'ın karelerini, sevgilisi Özcan Deniz de tek tek beğendi.

İranlı modacı, daha sonra ailesiyle çektirdiği fotoğrafını da, "Family" diye yazdı. Deniz, bu kareleri de beğendi. Dadgar, yüzlerce beğeni aldı.

"NADİDE BİR 'VAR'SIN" 
Öte yandan Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisine olan aşkını bu sözlerle ilan etmişti: Tam "kaybettim" dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın...Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın...İyi ki de "inatsın",sabırsın. Onca "yok"luğa sahiplerin arasında nadide bir "VAR"SIN..

"DAMARLARIMA AŞK POMPALAYAN..." 
İranlı modacı Samar Dadgar'dan ise Özcan Deniz'e yanıt gecikmedi. Dangar, sevgilisine şöyle karşılık verdi: Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma aşk pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkansız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim...

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.