Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Onların iş arkadaşlığı aşka dönüştü

MAGAZİN

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. İş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullandı.

Aşklarını Maldivler'de ilan eden Hande Erçel-Kerem Bürsin çifti, iş için Bodrum'a geldi. İkiliye Erçel'in ablası Gamze Erçel de eşlik etti. Bürsin, bir reklam filmi için merkezde bulunan mekanda çekim yaparken, Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel de Torba'daki bir otelde kamera karşısına geçti. Bir dergiye poz veren Erçel kardeşlerin eğlenceli anları objektiflere böyle yansıdı. Su sporu yapmayı tercih eden ikilinin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Bürsin'in ise çekimlerinin uzun sürmesi sebebiyle sevgilisinin yanına gelemediği öğrenildi.

O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra aşka dönüştü

Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmeyen oyuncu, utangaç tavırlar sergiledi. Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.