Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Oğuzhan Koç evlilik yolunda ilk adımı attı. Demet Özdemir ile nişanlandılar!

MAGAZİN

İki yıldır beraber olan oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, aileler arasında yaptıkları törenle nişanlandılar. Detayları haberimizde!!!

Oyuncu Demet Özdemir (30) ve şarkıcı Oğuzhan Koç (37), yaklaşık 2 yıl süren birlikteliklerini nişanlanarak sürdürdü. Aileler arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adım olan nişanlarını yaptılar.

"İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK İKİMİZDE ÇOK MUTLUYUZ''

Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı. Düğünün Çeşme'de olacağı iddiasına yanıt veren oyuncu, "Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak." açıklamasını yapmıştı.

''4 GÜN DEĞİL 2 GÜN SÜREBİLİR''

 Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti. İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.

''TARİH KESİNLEŞİNCE SİZİNLE PAYLAŞACAĞIZ''

Düğün tarihlerini daha belirlemediklerini de ifade eden Koç ve Özdemir, "Tarih kesinleşince sizinle paylaşacağız." şeklinde konuşmuştu.

70 BİN DOLARLIK TEK TAŞ!!!

Öte yandan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 'Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Özdemir'in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatının 70 bin dolar, yani yaklaşık 1 milyon TL olduğu gündeme gelmişti.

"GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

Oğuzhan Koç, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.