Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Merve Büyük yine gündemde

MAGAZİN

Galatasaray taraftarından gelen tepkilere isyan eden golcü oyuncu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük açıklama yapmıştı. Büyük bu kez de sosyal medyadan paylaştığı bir videoyla gündeme oturdu.

Geçen sezon Galatasaray forması giyen ve Beşiktaş'ın şampiyon olduğu akşam eski takımının ağlarını sarsan Adem Büyük için sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlardan sert eleştiriler almıştı.

33 yaşındaki futbolcunun eşi Merve Büyük de yaptığı paylaşımda şu sözlerle isyan etmişti:"Benim büyük bir Galatasaray taraftarı olduğumu çoğunluk bilir. Siz şu an ne kadar üzülüyorsanız, ben de o kadar üzülüyorum. İnanın eşim de o kadar üzülüyor. Eşim Malatyaspor'un ekmeğini yiyor, ne yapacaktı, maçı mı satacaktı!'

'Galatasaray'dayken ne kadar çabaladığını biliyorsunuz. Şu an Malatyaspor'un ekmeğini yiyor. Orası için savaşmak zorunda. Ona da bu yakışırdı." ifadelerini kullanmıştı.

YİNE GÜNDEMDE 

Bu olayın üzerinden çok geçmeden bu kez de Merve Büyük'ün önceki sosyal medya üzerinden paylaştığı video büyük tepki çekti.ÇAKARLI VE SİRENLİ 
Yeni Malatyaspor'un milli futbolcusu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük İstanbul'da trafikte yasak olmasına rağmen çakar ve siren tertibatlı otomobiliyle emniyet şeridinden gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

SİLİP TEKRAR PAYLAŞTI 

Gelen tepkilerin ardından görüntüleri silen Merve Büyük 'Alın tekrar koyuyorum. Ben aracın misafir koltuğundayım, eşim Hopa'da' yazarak sosyal medya üzerinden görüntüleri tekrar paylaştı.

Bu videoların sosyal medyada hızla yayılması ve 'Adem Büyük'ün eşi, çakarlı arabasıyla emniyet şeridi kullanıyor' şeklinde yorumlar alan Merve Büyük bir açıklama yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.