Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Merve Boluğur sevgilisi Erkan Şen'den ayrıldı

MAGAZİN

Şimdilerde oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye hazırlanan Merve Boluğur, gündemden düşmüyor. Boluğur'un işletmeci Erkan Şen ile ayrılık yaşadığı iddia edildi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur son dönemde Erkan Şen ile yaşadığı aşkla gündeme geliyor.

Aradığı mutluluğu sonunda bulduğu tahmin edilen Merve Boluğur bu ilişkisinde de ayrılığı gördü. Çiftin ayrılığını, Instagram ele verdi.

TAKİPTEN ÇIKTI 

Erkan Şen, sevgilisi Merve Boluğur'u Instagram hesabından takipten çıktı. Şen, ayrılık sonrası Kapadokya tatiline çıktı. İlişkinin diğer tarafındaki isim Merve Boluğur ise gecelerde görüldü. Çiftin ayrılık nedeniyse henüz belli olmadı.

"ÇOK DEĞER VEREN BİR ADAM" 

Merve Boluğur, "Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

"ORMANA GİDİYORUM, SÖZLER YAZIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda şarkı söylemek istediğini söyleyen 34 yaşındaki güzel, "Bazen ormana gidiyorum, sözler yazıyorum ve kendime ait bir parçayı seslendirmek istiyorum, bunu birlikte yapabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.