Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Megan Fox'un güzellik ve fitness sırları

MAGAZİN

Güzelliği dillerden düşmeyen oyuncunun cilt bakım rutini ve beslenme alışkanlıklarına göz atın... Megan Fox'un güzellik sırları, en iyi görünümünüzü elde etmenize yardımcı olacak.

Megan Fox'un pürüzsüz teninin altındaki sır söz konusu olduğunda "bazen az daha fazladır" sözü anlam kazanıyor. 

Düzenli ancak sade bir cilt bakım rutinine sahip olan Megan Fox, cildini her gün temizliyor ve nemlendiriyor.

Fox, güzel kedi gözlerine C vitamini serumu ile bakım yapıyor. Yüzünü yıkadıktan hemen sonra günde en az 3-4 kez göz çevresi için C vitamini serumu sürmeye özen gösteriyor.

Güneş konusunda oldukça hassas olan Megan Fox, cildini güneşten sakınıyor. Güneş koruyucunun yanı sıra mümkün olduğunda şapka ve gözlük takıyor.

Köpüklü süt banyoları pek ona göre olmasa da, duş aldıktan sonra tüm vücuduna üzüm çekirdeği yağı ile beslemeyi tercih ediyor. 

Fox, sadece kıskanılacak bir figür elde etmek için değil, aynı zamanda onu pozitif enerjiyle güçlendirmek için düzenli olarak egzersiz yaptığını belirtiyor.

Kendini zinde ve esnek tutmak için Pilates, ağırlık kaldırma ve bisiklete binme, koşma, dans etme gibi kardiyo egzersizleri de yapıyor.

Büyüleyici güzelliğinin bir başka sırrı da bol su içmek. Vücudundaki toksinleri temizler ve cildini kusursuz tutar.

Ayrıca sağlıklı ve parlak bir cilt için sağlıklı uykunun gerekli olduğuna inanıyor.

Fox her zaman makyaj yapmayı sevmez ve çalışmadığı zamanlarda cildinin nefes alması için yer açıyor. 

Normal bir günde Megan Fox'un, ihtiyacı olan tek şey renkli bir nemlendirici, iyi bir maskara ve çekici bir dudak parlatıcısıdır.

Elmacık kemiklerinin yanı sıra göz kapaklarına da vazelin sürülmesini tavsiye ediyor.

Gözleri vurgulamak makyaj uygulamasının vazgeçilmez bir parçası. Kaşları düzgün bir şekilde şekillendirip ince bir şekilde doldurarak gözlerinin her durumda ön plana çıkmasını sağlar.

Diyet yapmak yerine, çoğunlukla çiğ ve taze meyveler, sebzeler vb. içeren sağlıklı yiyecekleri tüketmeye odaklanıyor. Yeterli karbonhidratı da almayı ihmal etmiyor. 

Düzenli olarak silika ve balık yağı takviyeleri almayı önemsiyor. 

Çarpıcı yıldız salataları çok seviyor ve fazla vücut yağından kurtulmak için elma sirkesini onlarla karıştırmayı seviyor.

Megan Fox, işlenmiş gıdalar ve süt ürünleri tüketmiyor. Kahvaltıyı günün en hayati öğünlerinden biri olarak gördüğü için asla atlamıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.