Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

MasterChef 2022 finalisti Hasan Biltekin kimdir?

MAGAZİN

MasterChef 2021'de büyük finale kalan iki isimden biri olan Hasan Biltekin yaptığı tabaklar ile yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki MasterChef Hasan kimdir kaç yaşında sevgilisi kim?

MasterChef Hasan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu mezunudur.

Yemek sektöründe liseden beri yer alıyor ve Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini yapıyor.

Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır. MasterChef’e 2 kez katılan Biltekin, geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edememiştir.

MasterChef Hasan, 2021 sezonunda son üçe girerek adını finalistler arasına yazdırdı. Final yolunda Tahsin ile kıyasıya bir mücadele veren Hasan Biltekin Tahsin'in hazırladığı tatlı tabağının lezzetine çok yakın bir tabak hazırladı ve şeflerden istediği puanları alarak adını finale yazdırdı. Bu akşam MasterChef'te Hasan 2021 şampiyonu olabilmek için Eren ile mücadele edecek.

MASTERCHEF HASAN SEVGİLİSİ KİMDİR?

MasterChef Hasan'ın sevgilisi doktor olarak bilinen Hülya Acar olduğu sosyal medyada iddia edildi. Çift birbirini sosyal medya hesapları üzerinden takip etmesi aşk iddialarını güçlendirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.