Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Johnny Depp Davasında Kahkahaya Boğan Soru

MAGAZİN

Johnny Depp ve Amber Heard davasında sorulan "Cinsel Organ" sorusu mahkemeyi önce kaskatı kestirdi sonra kahkahaya boğdu...

Birbirlerine açtıkları iftira davaları ile gündemden düşmeyen Johnny Depp ve Amber Heard'ün davasında gergin anlar kadar kahkaya boğan cevaplarda oldu. Davada tanıkların ifadeleri inanılır gibi değil.

Şiddet iddalarının yanı sıra eski çiftin birbirlerine uyguladıkları psikolojik şiddette akıl tutulması yaratacak cinsten. Dava canlı olarak yayınlandığı esnada Johnny Depp'in korumasına sorulan 'cinsel organ' sorusu bir hayli garipti.

Birbirlerine açtıkları iftira davaları ile Johnny Depp ve Amber Heard yeniden karşı karşıya geldi.

Davanın detayları dünya basınında şok etkisi yaratıyor.

İlk başta çifte kumru gibilermiş

Mahkemede dinlenen Johnny Depp'in eski koruması Malcolm Connolly çiftin ilişkilerinin başlarında aralarında herhangi bir sorun olmadığını ve çifte kumrular gibi olduklarını söyledi.

Zoom üzerinden ifade veren koruma 2015 yılında Depp ve Heard arasında Avustralya'daki evlerinde yaşanan kavgadan bahsetti.

Heard yaşanan bu kavgada Depp'in cinsel organını çıkararak tuvaletini yaptığını iddia etmişti. Connolly'nin ise buna karşılık yaptığı açıklama mahkeme salonunu kahkahaya boğdu...

"Görsem Hatrılardım"

Eski eş Heard'ın bu iddasına karşılık koruma Conolly, "Eğer Bay Depp'in cinsel organını görsem hatırlardım" cevabını verdi. Bunun üzerine Depp kahkahalara boğulurken, Heard cevap karşısında kaskatı kesildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.