Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Jackie Chan 350 milyon dolarlık servetini oğluna bırakmayacak

MAGAZİN

 Dövüş filmlerinde canlandırdığı karakterlerle büyük başarılara imza atan Jackie Chan’ın 350 milyon dolar değerindeki servetini oğluna değil hayır kurumlarına bağışlayacağı öğrenildi.

Magazin sitesi Hindustan Times’in haberine göre, kısa süre önce 67 yaşına basan ünlü oyuncu Jackie Chan, 350 milyon dolarlık net servetinin tamamını hayır kurumuna bağışlayacağını ve oğlu Jaycee'ye vermeyeceğini söyledi.

Sadece Asya'da değil, Hollywood'da da şöhrete sahip, dünyanın en yüksek ücretli yıldızlarından biri olan Chan, Forbes’e göre sadece Haziran 2019 ile Haziran 2020 tarihleri arasında 40 milyon dolar kazandı.

Jackie ve Joan Lin'in tek evladı olan 1982 doğumlu Jaycee, şu an babası gibi aktörlük yapıyor ayrıca bir müzisyen. 2014 yılında uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanan Jaycee babasının servetinden pay alamayacak.

Jackie Chan, 2011 yılında da Channel NewsAsia'ya yaptığı açıklamada, oğlu Jaycee Chan’ın eğitimi için para harcadığını ancak yardımlarının bu kadarla sınırlı kalacağını söyledi.

Ünlü oyuncu, eğer yeterince yetenekli bir oğlu varsa bu parayı kendisinin de kazanabileceğini, eğer değilse de servetini boşu boşuna heba edeceğini, işte bu yüzden de oğluna servetini bırakmadığını belirtti.

Chan, oğlunu Çin asklerliği yapmadığı için de eleştirerek, gelişimini tamamlamadığını savundu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.