Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İngiliz kulübünden Acun Ilıcalı açıklaması! Tarihi anlaşmada Türk hoca sürprizi

MAGAZİN

Fortuna Sittard'a veda ederek gözünü İngiltere çeviren Acun Ilıcalı tarihi anlaşmaya imza atmak üzere. Ada basınında anlaşmaların detaylarına yer verilirken İngiliz kulübünden Acun Ilıcalı açıklaması geldi.


Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ın ortaklarından olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Sittard ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Ilıcalı, bu kez gözünü İngiltere'ye çevirdi

Ilıcalı'nın, Championship ligi ekiplerinden Hull City'yi satın almak için kulübün sahibi Assem Allam ile anlaşma sağladığı ve ufak pürüzlerin kaldığı iddia edilmişti

İngiliz basını, Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi devralmasının ardından Türk teknik direktör ve bazı Türk futbolcuları kulübe kazandıracağının altını çizdi. Ilıcalı'nın bu konuya ilişkin sözlerine de yer verildi.


"DÜNYADA SES GETİREN BİR TAKIM OLUŞTURMAK"

Acun Ilıcalı, "İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.