Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İkili tekne pozlarıyla ortalığı salladı

MAGAZİN

Gülben Ergen ile Seda Sayan'dan Bodrum çıkartması! "Alemi cihan yanar" diyen ikili tekne pozlarıyla ortalığı salladı! Yazı Bodrum'da geçiren Gülben Ergen, Seda Sayan ile buluştu. Tekneyle açılan ikiliden Ergen, ilk olarak ayaklarını takipçileriyle paylaştı ve "Bilin bakalım yanımda kim var?" notunu düştü. Ardından peş peşe paylaşımlarda bulunan Ergen ve Sayan, tatil pozlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Üç çocuk annesi Ergen, Sayan ile verdiği poza; Biz bir buluşuruz, bir masaya yatırırız alemi cihan yanar. Kulakları çınlayanlar el kaldırsın" notunu düştü. Sayan ise arkadaşının paylaşımına, "Arkadaş, can, bir tanem" şeklinde kalpli emoji ile bir yorum yaparak karşılık verdi.

Gülben Ergen ile Seda Sayan'ın tekne pozları gündeme bomba gibi düştü.

"KULAKLARI ÇINLAYANLAR EL KALDIRSIN"
Yaz geldi Seda Sayan ile Gülben Ergen Bodrum'un yolunu tuttu. Bir süredir oğullarıyla Bodrum'da tatilin tadını çıkaran Gülben Ergen, bugün meslektaşı ve yakın ardaşı Seda Sayan ile bir araya geldi. Birlikte tekneyle açılan ikili, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

"ALEMİ CİHAN YANAR"

Üç çocuk annesi Ergen, Sayan ile verdiği poza; Biz bir buluşuruz, bir masaya yatırırız alemi cihan yanar. Kulakları çınlayanlar el kaldırsın" notunu düştü. Sayan ise bu gönderiye; "Arkadaş, can, bir tanem" şeklinde kalpli emoji ile bir yorum yaparak karşılık verdi.

Ardından da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan bir çocuk annesi Seda Sayan, "Canım güzel arkadaşım" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde yatak odasından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.