Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Hülya Avşar, Cemal Güzelci'ye bir şans daha mı verdi?

MAGAZİN

Geçtiğimiz günlerde Cemal Güzelci ile birliktelik yaşayıp daha sonra uyuşamadıkları için ayrıldıklarını söyleyen Hülya Avşar, ilişkisine ikinci bir şans mı verdi? İşte detaylar...

12 yıldır yalnız olan Hülya Avşar, geçtiğimiz haftalarda iş insanı Cemal Güzelci ile bir mekanda samimi şekilde görüntülendi. Yeni bir aşka yelken açan Avşar, yaptığı açıklamada ilişkisinin bittiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sahne verdiği mekandan çıkarken görüntülenen Hülya Avşar, Güzelci ile ilişkisi hakkında "Tek bir kelime söyleyeceğim, hayatımda kimse yok. Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün çok şeker ama şu an da yok. Ben şunu anladım ki, yalnızlık çok keyifli. Ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel. Bende bir anormallik olduğu kesin ama sizin dediğiniz gibi oldu, uyuşamadık" diyerek ilişkisinin bittiğini söyledi.

BİR ŞANS DAHA MI VERDİ?

Hülya Avşar ve Cemal Güzelci çifti ilişkilerine bir şans daha verdi. İkili, önceki gün Maslak'taki özel bir hastanede tedavi gören yakınını ziyaret etti. Görüntü vermek istemeyen Güzelci, hastanenin otopark çıkışını kullandı.

Hastane önünde kendisini bekleyen basın mensuplarını gören Hülya Avşar, muhabirlerin "İlişki başlamadan bitti demiştiniz" yorumu üzerine kahkaha atarak "Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niye böyle oldu. Her şey kısmet" dedi.

CEMAL GÜZELCİ KİMDİR?

47 yaşında bir iş insanı olan Cemal Güzelci, bir yatırım şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Güzelci, ünlü futbolcu Burak Yılmaz ile yakın arkadaştır ve Güzelci'nin futbola da ilgi duyduğu bilinmektedir.

Cemal Güzelci, Pertevniyal Lisesi'nden mezundur. 1992'den beri giyim sektöründe birçok kademede çalışan Güzelci, 2002 senesinde şu an yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirketin kurukuşunda bulunmuştur. Şirketin en büyük ortağı olarak bilinen ismin çok iyi derecede Rusça konuştuğu bilinmektedir.

Cemal Güzelci'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldığı ünlü şirket deri, tekstil, pazarlama dağıtım, yenilenebilir enerji gibi alanlarda faaliyet göstermekte. Aynı zamanda çok sayıda içecek firmasının da sahibi olan şirket, bütün bunlar haricinde bir yenilenebilir enerji firmasını da iştirakleri arasına almıştır. Şirket; deri, tekstil, pazarlama dağıtım, yenilenebilir enerji gibi çeşitli farklı alanlarda işlerle uğraşıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.