Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Hamile olan Fahriye Evcen'in karnı görüldü

MAGAZİN

İkinci çocuğuna 2,5 aylık hamile olan güzel oyuncu Fahriye Evcen ailesi ile Bodrum'a gitti. Tatil sırasında hayranlarını kırmayarak fotoğraf çektiren Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Yakışıklı model Burak Özçivit ile oyuncu güzel Fahriye Evcen 2017 yılında muazzam bir düğünle evlenmişlerdi. Evliliklerinden bir erkek çocuğu dünyaya getiren Evcen, şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşıyor. 2,5 aylık hamile olan güzel oyuncunun büyüyen karnı kendini göstermeye başladı.

''BÜYÜYEN KARNI DİKKATLERDEN KAÇMADI''

Şimdilerde 2,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen, gittiği Bodrum tatilinden kareleri 13.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Fiziğiyle her daim dikkatleri üzerine çeken 36 yaşındaki Fahriye Evcen yanına gelen hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Güzel oyuncunun büyüyen karnı ise dikkatlerden kaçmadı.

BURAK ÖZÇİVİT ''İNANILMAZ HEYECANLIYIZ''

Güzel oyuncu Fahriye Evcen'in geçtiğimiz günlerde hamile olduğu belli olduktan sonra konuşan Burak Özçivit, "İnanılmaz heyecanlıyız. Haber çok yeni, daha oğlumuz Karan'a bile söylemedik" dedi. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti ise henüz bilinmiyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.