Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Gökçe Bahadır: Cicim ayı olmadı, ertesi gün sete gittim

MAGAZİN

25 Şubat'ta müzisyen Emir Ersoy ile Alaçatı'da evlenen oyuncu Gökçe Bahadır, evliliği hakkında konuştu. Hayatında bir değişiklik olmadığını ifade etti.

40 yaşındaki oyuncu Gökçe Bahadır, "Her şey çok güzel geçti. Bugün tam bir ay oldu. Apar topar hazırlanmamıza rağmen hayallerimin üstünde bir düğün oldu. Gelinliği bile set arasında bakıyordum. Bazen çok özenmediğin, uğraşmadığın şeyler çok güzel çıkar ya benim için de öyle oldu. Belki de bazen çok da uğraşmamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Evlendikten sonra hayatında bir değişiklik olmadığını söyleyen Bahadır, "Cicim ayı bile olmadı. Her şey aynı devam ediyor. Gayet evlendik ve ertesi gün sete gittim. Benim set hayatım, onun konserleri hiçbir şey değişmedi." şeklinde konuştu.

Bahadır, "Düğün sonrası hayal kırıklıklarınız oldu mu? Sizi aramayan dostlarınız, üzüldükleriniz var mı?" sorusuna da "Öyle bir şey olmadı. Çünkü bizim düğün kısıtlıydı. Aile arasında küçük bir düğün yaptık. Sonrasında beraber olamadıklarımızla burada bir araya gelip, yemek yedik." yanıtını verdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.