Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Evlilikleri, ailesi ve kariyeriyle Seren Serengil

MAGAZİN

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seren Serengil kaç yaşında? Nerede doğdu? Kaç evlilik yaptı?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971'de Şişli, İstanbul'da doğmuştur. Şarkıcı ve oyunculuk yapmaktadır. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. 4 yaşındayken anne-babası ayrılan Serengil’in çocukluğu Nişantaşı’nda annesinin yanında geçti. 8 sene baleye giden Seren Serengil, İstanbul Yıldız Kolejinde okuduktan sonra önce Londra‘da sonrada İsviçre’nin Montrö kentinde okudu.

Seren Serengil, oyunculuğa ilk olarak 1977 yılında “Sarhoş” filminde çocuk oyuncu olarak başladı. Babası Öztürk Serengil ile birlikte oynayan Serengil, profesyonel sahne kariyerine 16 yaşında Fahrettin Aslan’a ait Maksim Kumarhanesi'nde başladı. Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.

Müzik hayatında hızlı bir çıkış yakalayan Seren Serengil'in ilk albümü 1991 yılında “Ayrıldık” adıyla piyasaya çıktı. En çok bilinen şarkısı ise “Bu Gecenin Hatırına” oldu. Yalnızca bir klip ile 170 bin adet kopya sattı.

Seren Serengil’in çalkantılı aşk hayatı ve evlilikleri de çok konuşuldu.

İlk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yaptı. 2002 de boşanan genç yıldız hiç vakit kaybetmeden ikinci evliliğini yaptı. 2002 yılında Cengiz İmren ile evlenen Seren Serengil 2005’te İmren’le de boşandı. Seren Serengil son evliliği Musa Aytun ile oldu. 5 Nisan 2006’da Roma Konsolosluğu’nda Musa Aytun ile evlenendi ancak bu evlilik sadece dört yıl sürdü.

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.