Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Erkan Petekkaya diziden alamadığı ücreti için dava açtı

MAGAZİN

Bir televizyon dizisinde ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi'ne dava açan Erkan Petekkaya duruşmada ifade verdi. Oyuncu Petekkaya "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi.

Oynadığı dizide oyunculuk ücreti ile dizinin yurt dışı satışlarından payına düşen yüzde 5'lik ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi'ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya'nın davasına devam edildi. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada davacı  Petekkaya ile avukatı Bülent Höke hazır bulundu. Duruşmada davalı Endemol Medya Şirketi'ni ise avukatı temsil etti.

Duruşmada ifade veren Erkan Petekkaya, "Uzun yıllardır uğraşıyoruz bu davayla, çok mağdur oldum. Uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi.

Mahkeme, bilirkişi raporunu inceleyip beyanda bulunmaları için taraf avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi.

ALACAĞI TUTAR DUDAK UÇUKLATTI

Duruşma davasının ardından açıklama Erkan Petekkaya'nın avukatı Bülent Höke, "Erkan Bey'in yaklaşık 10 milyon civarı  alacağı var. 2010 yılından beri alacak davalarını açtık, devam ediyor. Bu da davalarından sadece bir tanesi.Gelişmeleri takip ediyoruz, dava sonuçlandığında göreceğiz. 12, 13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.