Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Eliz Sakuçoğlu hakkında bomba iddia

MAGAZİN

'Hayatın İçinden' programının yorumcusu Esra Balamir, stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia da bulundu.

Esra Balamir, bir süredir DJ Semih Ergün’le beraber olan Eliz Şakuçoğlu ve eski sevgilisi Murat Boz hakkında çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

"BOMBAYI SÖYLÜYORUM" 

'Hayatın İçinden' canlı yayınında konuşan sunucu, "Ben sana bombayı söylüyorum, hazır mısın! Bildiklerimin hepsini bazen TV'de söyleyemiyorum ama bunu söyleyeceğim" diyerek söze başladı.

Balamir, "Eliz benim arkadaşımla çıkıyordu, ama çıkıyorlar yani. Sonra bir öğrendik ki, sabah gazeteyi bir açtım; Murat Boz'la sevgili" açıklamasıyla izleyenleri şoke etti.
45 yaşındaki sunucu, "Arkadaşım 'inanamıyorum bana şuradayım dedi, meğer Murat Boz'un sevgilisiymiş' şaşkınlığı yaşadı. Hayatımızın şokuydu. Eliz, o dönem Murat Boz'un stil danışmanıydı" ifadelerini kullandı.

Önceki gün Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde spor eğitmeni Serdar Yaşık eşliğinde spor yapan Eliz Sakuçoğlu’nun objektiflere böyle yansımıştı.
Sakuçoğlu, "1.5 sene önce annemle beraber Bodrum’a yerleşip burada yaşamaya başladım. Dört ay önce bir kaza sonrası düşerek sakrum kemiğimi kırdım. Kendimi yeni toparlamaya başladım, bugünde aylar sonra ilk kez spor yapmaya indim, karşımda sizleri gördüm” şeklinde konuşmuştu.

AYRILIK YOK

Eliz Sakuçoğlu’nun, bir süredir Semih Ergün’le beraber olduğu biliniyor. Stil danışmanı, geçen yazdan beri sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıyor.

Hatta Şakuçoğlu, Semih Ergün ile olan pozlarını da sosyal medyadan silince ayrılık dedikoduları çıkmıştı. İddiaların aksine ikilinin ilişkisinin devam ettiği öğrenildi.
Koronavirüs pandemisi nedeniyle Bodrum’da yaşayan sevgililer, geçtiğimiz günlerde Kırklareli İğneada’da kamp yapmıştı. İkili, romantizmin doruklarına çıkmıştı.

BORNOZLU POZLARI DİKKAT ÇEKTİ

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen 37 yaşındaki stilist, geçtiğimzi günlerde bornozla çekilen pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.