Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ebru Şallı gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN

Gökhan Çınar'ın sunduğu 'Katarsis' programına konuk olan Ebru Şallı hayatının acılı anlarına dair tüm detayları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

İşte Ebru Şallı’nın açıklamalarından satır başları:

“Boşanmayı dışarıdan kimsenin gözüne sokmadık. Herkes bilmez ama boşanmanın yansımanın da kötü olduğunu düşünmüyoruz. Biz bunu iyi başardık. Anne baba boşanabilir ama sonuçta çocuklardan boşanmıyorsunuz. Anne baba olmaya devam ediyorsun, ayrı ayrı evlerde. Anlaşarak ayrıldıysan, sorun, kavga, gürültü, spesifik bir sorun yoksa bence çocuklar için şahane bir şey. Hem annesi hem babası ile ayrı ayrı zaman geçiriyor. Zaman zaman bir arada oluyor. Bu pozitife çevrilebilir ki bizim çevirdiğimizi düşünüyorum.”

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

Geçtiğimiz yıl 9 yaşındaki oğlu Pars’ı, mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle kaybeden Ebru Şallı, yaşadığı zorlu dönemi anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Ünlü model, acılı günlerini şu sözlerle dile getirdi:

"Tanıyan Pars’tan çok etkilenirdi. 'Bu nasıl bir çocuk' derlerdi. Gerçek bir melekti. Bu hayatta bir melek doğurmuşum ve dokuz yıl bir melek ile yaşamışım. Kimseyi kıramaz, azıcık üzüldüğü an onu toparlamaya çalışır, müthiş bir sevgi çıkıyordu içinden. Pars hep başkaydı."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.