Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Demet Akalın isyan etti

MAGAZİN

Popçu Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına, ailesinden habersiz annesinin kredi kartından 7 bin TL gönderdi. Olay üzerine sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Akalın, "Bu nasıl soygunculuk! Hayatımda böyle bir şey görmedim" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, geçtiğimiz gün büyük bir panik yaşadı. Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Durumu fark edince hemen hesaplarını kontrol eden Demet Akalın, gerçeği öğrenince şoke oldu. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından anlatan popçu, anne ve babaları uyardı.

Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili "Hira, bugün online derste moladayken, biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız 'Bana çiçek gönder, böcek gönder. Teşekkür ederim Hira' diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana 'Bunun muhatabı Apple' diyor. Oraya başvuruyoruz, geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor..." ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.