Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Coşkun Sabah dolandırıldı

MAGAZİN

Geçtiğimiz mart ayında Eskişehir’de yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah, büyük bir şok yaşadı. Coşkun Sabah, başına gelen talihsiz olayı anlattı.

Sahnelerin güçlü sesi Coşkun Sabah geçtiğimiz senelerde ticaret hayatına atıldığı duyurmuş ve ortağıyla birlikte tavuk çiftliği kurduğunu açıklamıştı.

Coşkun Sabah şimdi ise yaşadığı talihsiz bir olayı yakınlarıyla paylaştı. Ortağı tarafından dolandırılan Coşkun Sabah içini döktü.

Kendisini 500 bin lira dolandırdığını iddia ettiği ortağıyla yollarını ayıran Coşkun Sabah, "14 bin tavuktan aylarca zarar ettik. Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. 

Yumurtaları hep el altından satmış! Hemen kestim biletini.

Çok şükür işleri yoluna koydum. Şimdi 14 bin tavuktan günlük ortalama 12 bin yumurta üretiyoruz. Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım." dedi.

COŞKUN SABAH KİMDİR?

Coşkun Sabah 16 Ekim 1954, Diyarbakır doğumlu Süryani asıllı müzisyendir. ... Çok sayıda hit olmuş bestesi vardır ve 1980'li yılların sonu 1990'lı yılların başında büyük bir çıkış yakalamış olup Tsm-Pop ve Fantezi müzik arasında, kendisinin "Coşkun Sabah tarzı" olarak adlandırdığı bir formatta müzik yapmıştır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.