Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Camdaki Kız'ın Nalan'ı deliye döndü

MAGAZİN

Burcu Biricik Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafına yapılan yoruma çok sinirlendi. Güzel oyuncu cevabı yine sosyal medyada verdi.

Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Burcu Biricik, son dönemde adından en çok bahsedilen isimler arasında yer alıyor. "Camdaki Kız" dizisiyle şimdilerde 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu son olarak Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Yüz binlerce beğeni gelen kareye oyuncunun bir takipçisi "Yaşlanmış sanki bu" şeklinde yorum yapınca ortalık karıştı. Sinirlerine hakim olamayan Burcu Biricik, verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Biricik, instagram sayfasında bir takı tasarım markasının kolyeleri ile verdiği pozu paylaşarak tasarımcıyı da etiketledi ve "Kolyelerine bayıldığım kadın" notunu düştü. Bu paylaşımına bir takipçisinin "Yaşlanmış sanki bu" şeklindeki yorumunu fark eden oyuncu, bu hoş olmayan sözlere "Ne üslupsuz ne manasız yorumdur be kardeşim!" sözleriyle yanıt verdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.