Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Buse İskenderoğlu: Yiyorum ama kilo almıyorum

MAGAZİN

Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, şu sıralar Amerika Miami'de tatilde. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken 24 yaşındaki model, rejim yapmadığını söylerken, formunu nasıl koruduğunu anlattı.

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, Miami tatilinden yaptığı paylaşımlarla magazin gündemine gelmişti.

"KUSURSUZ GÜZEL"

Havuz başında çekildiği bikinili pozlarını yayınlayan 24 yaşındaki tescilli güzel, kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum almıştı.Çok sayıda alev ve kalp emojisi gönderilen Buse İskenderoğlu'na; "Çok güzelsin", "Miami yıkılıyor", "Kusursuz güzel" şeklinde övgü dolu yorumlar gelmişti.
Sosyal medya paylaşımları ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran manken, yemek yemeyi çok sevdiğini ama kilo almadığını söyledi.

İskenderoğlu, "Yemek ayırt etmiyorum. Damak zevkim geniştir. Rejim yapmıyorum fakat sıkı spor ve yürüyüş yaparak formumu koruyorum" dedi.
Şevval Şahin’in geçtiğimiz yıl Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için yalıda düzenlediği doğum günü partisi sonrası partiye katılan bazı kişilerde koronavirüs çıkmıştı.
Partiye katılan isimler arasında yer alan Buse İskenderoğlu, "Birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım. Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Bunun üzerine benim bir şeyler söylemem doğru olmaz" demişti.

Genç manken, "Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide yazılanları gördünüz, birkaç kişide çıktı. Ben de test yaptırdım ve negatif çıktı. Çok şükür bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.
Bu açıklamasından iki ay sonra Buse İskenderoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Ünlü isim, 15 günlük karantina ve tedavi süresini atlatan sağlığına kavuşmuştu.
"Tedavi sürecinde ilk günleri çok halsiz geçirdim. Daha sonra ilaçlarla kendimi toparladım. Ancak bu süre boyunca sürekli dinlendim ve spor yapamadım. Artık fırsat buldukça arkadaşımın özel stüdyosunda spor yapıyorum" demişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.