Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bürsin'in Sarıkaya hamlesi

MAGAZİN

Hande Erçel, Kerem Bürsin'in Instagram hesabında eski aşkı Serenay Sarıkaya'yı etiketlediği fotoğrafların olduğunu fark edince Bürsin, hiç düşünmeden Serenay'ı sildi.

Kendisi gibi oyuncu olan Serenay Sarıkaya ile dört yıllık ilişkisi 2019'da sona eren Kerem Bürsin, uzun süre özel hayatında sessiz kaldı.

Haklarında çıkan aşk iddialarını her seferinde yalanlayan Bürsin ile dizideki partneri Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde birlikte Maldivler tatiline çıktı.

Instagram'da tatil pozunu yayınlayan Bürsin ile Erçel'in mesajlaşması sosyal medyada gündem oldu. Yakışıklı oyuncunun kısa süre sonra gelen flaş hamlesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı 2016 yılında birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Bürsin, neredeyse beş sene sonra 'Serenay Sarıkaya' etiketini kaldırdı.

Aşk yaşadığı iddia edilen Bürsin'in isminin sürekli Sarıkaya ile anılmasından rahatsız olan Hande Erçel, yakışıklı oyuncuya resti çekti.

Kerem Bürsin, Erçel'in uyarısının ardından hiç düşünmeden fotoğraftaki Serenay etiketini kaldırıp eski aşkını tarihe gömdü.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.