Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bülent Ersoy'dan Mustafa Keser'e cevap

MAGAZİN

Bülent Ersoy, Keser'in iddialarına canlı yayında yanıt verdi. Ersoy: "Zaten program benim" dedi.

Usta sanatçılar Bülent Ersoy ile Mustafa Keser 'Benzemez Kimse Bize' isimli programla sevenlerinin karşısına çıkmış, fakat program sadece iki bölüm devam edebilmişti. Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından , Instagram'da yayınladığı mesajda partnerine "yersiz kapris" suçlamasında bulunmuştu. Keser, Youtube kanalından yayınladığı videoda da Ersoy için "Seni Diva değil 'Divan' yaparlar" demişti. Tüm bu yaşananlardan günler sonra 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Bülent Ersoy, Keser'in iddialarına canlı yayında yanıt verdi.


Sonrasında zehir zemberek açıklamalar yapan ve Diva'nın yerli yersiz birçok kapris yaptığını anlatan Keser, "Her şeyi açıklayacağım" diyerek kamera karşısına geçmişti.

Kendi YouTube hesabından paylaşım yapan Mustafa Keser, Ersoy hakkında "Ben 56 yıllık sanat hayatımda işime 56 saniye geç kalmadım. 14.00'te yapılacak çekim için 13.30'da oradaydım. Bekle ki zat-ı muhterem gelecek! Saat 16.00'da çıktı geldi. Bu nedir? Saygı yok. Bir makyaja girdi, 4 saat. Akşam 20.00'de çıktı" dedi.

Keser, sözlerine; "Yapımcı programı benim yönetmemi istedi. Zat-ı muhterem zannetti ki, ondan rol çalıyorum. Benim rol çalmaya ihtiyacım yok. Kuliste çektim kenara bunu ona da söyledim. 'Bizimle 100 kişi çalışıyor, 4'le çarpsan 400 kişinin ekmek yemesine vesile olmuşuz. Yerli yersiz kaprisler yapma' dedim. 'Sen de şarkı söyle adam gibi işimizi yapıp gidelim' dedim" diye devam etti.

KESER BABANIN UŞAĞI MI
"İlk programda o kadar toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında sanki hizmetçisi var, marabası var gibi muamele etti bana. Bana oradan 'Keser' diye bağırıyor. Kimsin sen? Ben bu üsluptan rahatsız olduğum için bakmadım. Bir de 'Keser'i çağırdım bakmadı' diyor. Keser senin babanı uşağı mı?"

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.