Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran 'Beyaz Show' paylaşımı! 'Ben de özledim'

MAGAZİN

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyuran Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla adından söz ettirdi. 'Beyaz Show'un yayınlandığı dönemden bir kareyi Instagram'dan paylaşan Öztürk'e, takipçilerinden ''Yoksa ilk konuklar mı?'' yorumu yağdı.

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmayla ekrana gelen sevilen şovmen Beyazıt Öztürk, merakla beklenen haberi geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında açıklamıştı.

"BU YAZ BAŞLAYACAK"

Öztürk, katıldığı canlı yayında “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı.Ekranlara dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Beyaz Show'a Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin konuk olduğu bölümden bir fotoğraf karesini paylaşan Öztürk, paylaşımınım altına ''Ben de özledim ben de'' notunu düştü.

''DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ''

Takipçilerini yıllar öncesine götüren 54 yaşındaki ünlü ismin paylaşımı yoğun ilgi gördü. Öztürk'ün 'Beyaz Show' paylaşımına ''Biz de seni çok özledik'', ''Heyecanla bekliyoruz'', ''Yoksa ilk konuklar bu isimler mi olacak?'', ''Kral geri dönüyor'', ''Seninle gülmeyi özledik'', ''Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz'', ''Dört gözle bekliyoruz'' gibi yorumlar yapıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.