Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

'Baba'nın kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı

MAGAZİN

Show TV'nin önümüzdeki sezonda da ekran yolculuğuna devam edecek 'Baba'nın usta isimlerden oluşan dev kadrosuna sürpriz bir oyuncu dahil oldu.

Ay Yapım'ın yeni sezonda da devam edecek olan ve Salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Baba'ya Dilara Aksüyek katıldı. Başarılı oyuncu, bir uçak kazasıyla hayatları değişen Saruhanlı ailesinin hikayesine bu hafta ekrana gelecek yeni bölümle birlikte dahil olacak.

Aksüyek'in canlandıracağı 'Elif' karakterinin, 'Kadir' (Tolga Sarıtaş) ile yollarının nasıl kesişeceği merak konusu olurken, hikayenin dengelerini nasıl değiştireceği de heyecanla bekleniyor.

Dilara Aksüyek kimdir, aslen nereli?

24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelen oyuncu Dilara Aksüyek, 34 yıl yaşındadır. Boyu 1,68 m olduğu bilinen Aksüyek Aslan burcudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Aksüyek, İlk rolünü 2012 yılında “Evlerden Biri” dizisinde ‘Filiz’ karakterini canlandırmıştı. 2013 yılında başlayan Özgü Namal'ın da rol aldığı “Merhamet” isimli dizide Narin’in kardeşi Şadiye’yi oynamıştı. Daha sonra “Kadim Dostum” isimli dizide Deniz karakterine hayat vermiştir.

Aksüyek, yüksek reytingleriyle bilinen Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde ise “Mahfiruze Sultan” karakterini canlandırmıştır.

En son Star Tv'de ekranlarında ''İstanbullu Gelin ''dizisinin kadrosunda yer alan Aksüyek, İpek karakterine hayat vermekteydi. 2020 yılında son olarak Arıza dizisinde ''Füsun karakterini'' canlandırmıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.