Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ali Küçükbalçık'tan Kibariye ile aşk dolu paylaşım

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık geçtiğimiz günlerde bir kadınla otelde el ele görüntülenmesinin ardından yeni bir hamle geldi. Eşi Kibariye ile romantik bir pozunu paylaşan Ali Küçükbalçık dosta düşmana 'mutluyuz' mesajını verdi.

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz haftalarda bir kadınla el ele görüntülenen eşi Ali Küçükbalçık'ı 'Bilmem neler için yuvamı yıkmam' diyerek affetti. Evlilikleri gündeme bomba gibi düşen çiftten yeni paylaşım geldi.

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık geçtiğimiz günlerde bir kadınla el ele görüntülenmesinin ardından magazin gündemine bomba gibi düştü. Kibari'ye çıkan haberlerin ardından eşine güvendiğini söylemesi ile herkesi şaşırttı. Aldatma haberleri gündemde tazeliğini korurken Ali Küçükbalçık'tan eşi Kibariye ile mutluluk pozu verdi. Uçakta çekildikleri kareyi paylaşan Küçükbalçık, sosyal medyada konuşulan isimler arasında yerini aldı.

NE OLMUŞTU?

Ali Küçükbalçık otelde bir kadınla samimi olarak görüntülenmişti. Çıkan haberlerin ardından Kibariye, 'Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum. Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın... Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Tabii ki bu görüntüleri Ali'ye soracağım.

Ali, evine çok bağlıdır. Ama bunu gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam' açıklamasında bulunmuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.