Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Adele, Sylvester Stallone'un malikanesine servet ödedi

MAGAZİN

Rambo' ve 'Rocky' filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks malikanesine alıcı buldu. Stallone'nun, evini İngiliz şarkıcı Adele'e yaklaşık 58 milyon dolar'a (Yaklaşık 900 milyon TL) sattığı ortaya çıktı

34 yaşındaki şarkıcı Adele, dünyaca ünlü aktör Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki lüks malikanesini satın aldı.

Tam adı Adele Laurie Blue Adkins olan İngiliz şarkıcının, Stallone'un evi için 58 milyon dolar (Yaklaşık 900 milyon TL) ödediği belirtildi.

Adele, yeni evinin önünde spor menajeri sevgilisi Rich Paul ile verdiği mutluluk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

DEPREM TEHLİKESİNE KARŞI UYARILDI

Ancak geçtiğimiz haftalarda lüks malikanenin, depremde büyük risk altında olduğu ortaya çıktı ve şarkıcıya, evinin aktif fay hattının üstünde olduğu uyarısı yapıldı.

Kaliforniya Jeolojik Araştırma Birimi'nin 2014 yılında yaptığı çalışmada, bir yamaçta bulunan evin, 7 büyüklüğünde bir deprem üretme kabiliyetine sahip olan söz konusu aktif fayın üstünde olduğu sonucuna varıldı.

'Sismik tehlikeler' araştırma bölümü, afet meydana gelirse binaların heyelanla karşı karşıya kalabileceğini ve şehrin doğal manzarasına sahip bölge için endişelerin ortaya çıktığını kaydetti. Olası patlamaları önlemek adına eve gaz için özel bir sismik kapatma vanasının takıldığı da söylendi.

8 YATAK ODASI VE 12 BANYOSU VAR

Daily Mail'in haberine göre; Adele'in satın aldığı lüks malikane 18.587 metre kare. ABD'li mimar Richard Landry tarafından tasarlanan evin, 8 yatak odası ve 12 banyosu bulunuyor.

1994 yılında inşa edilen malikane, 3,5 dönümlük bir arazi üzerinde, oyuncu Lisa Vanderpump ve müzisyen Rod Stewart'ın eskiden ikamet ettiği mahallede yer alıyor.

Gösterişli malikanede sauna, buhar odası, teraslı ofis, 2 ebeveyn banyolu yatak odası, şef mutfağı, spa, havuz ile 2 katlı bir misafirhane de bulunuyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.