Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

KAYAPINAR İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN MÜZİK ŞÖLENİ

KÜLTÜR SANAT

Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayapınar Öğretmen Akademileri Müzik Sanat Atölyesi dün akşam Diyarbakırlı sanatseverlere deyim yerindeyse tam bir müzik ziyafeti verdi. Şefler Buket ÖZAYDOĞDU ve Zeynep KAYA yönetimindeki 45 kişilik koro Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden eserler seslendirdi. Büyük ilginin olduğu etkinlik Sezai Karakoç Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi, Büyük salonun tamamına yakını doldu.

Konsere Kayapınar Kaymakamı Arif KARAMAN, Bakanlık yetkilileri Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan SUBAŞI, çok sayıda kurum temsilcisi, öğretmen ve müzikseverler katılım sağladı.

Konserde sahne alan koro yoğun alkış aldı.  Solo eserler de sahneyi şölen havasına dönüştürdü. Üç ay önceden hazırlıklarını sürdüren Müzik Sanat Atölyesi, bu konsere hazırlanıyordu. Konser başlamadan önce, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan SUBAŞI raeafından koroda görev yapan öğretmenlere karanfil ve belge takdim edildi. Zaman zaman izleyiciler karartilan salonda cep telefonlarının ışıklarını açarak güzel görüntüler oluşturdular. Sunucular da geceye renk kattı. 


Bir saat 15 dakika süren konserin sonunda Kayapınar Kaymakamı Arif KARAMAN ve Bakanlık Başmüfettişi Memet POLAT tarafından  Koro şeflerine plaket takdimi yapıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.