Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Erdem Akın sevenleriyle buluşuyor

KÜLTÜR SANAT

25 Ocak Salı günü saat 21:00'da Dorock XL Kadıköy'de sevenleriyle buluşuyor. Biletlerinizi biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00 biletix satış noktaları,www.biletix.com ve mekan gişelerinden alabilirsiniz. Bilet fiyatları 75TL'dir.

Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerin etkinlik alanına alınmayacaktır. 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır. Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir. Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacak, biletler telefondan bakılarak alınacaktır. Katılımcılar alana girerken maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamaları gerekiyor. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacak ve maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır. Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

Erdem Akın, 25 Ocak'ta Dorock XL Kadıköy sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Erdem Akın, ilkokul ve liseyi Çamlıhemşin’de okuduktan sonra futbola olan merakı sayesinde Ankara’da 7 sene futbol oynadıktan sonra  2010 yılında tekrar kutsal topraklar olarak adlandırdığı Çamlıhemşin’e temelli olarak geri döndü. 2010 yılından itibaren dağlarda rehberlik yapmaya başladı ve Çamlıhemşin’i adım adım yürüyerek gezdi. 

2013 yılında ilk bölümü yayımlanan Sevdaluk dizisinde birçok oyuncuya şive koçluğu yaptı, aynı zamanda dizinin bazı bölümlerinde oyuncu olarak yer aldı. Turizm Otelcilik mezunu olan Erdem Akın dağlarda gezerken hem çalar hem söyler, iyi de horon vurur ve Qsuveli olarak tanınır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.