Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

HUZUR ORTAMININ HAKİM OLDUĞU DİYARBAKIR’DA LUNAPARK’A RAĞBET ARTIYOR

HABERDE İNSAN

2 AYDA YAKLAŞIK 150 BİN VATANDAŞ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ. Diyarbakır’da uzun bir aradan sonra yeniden hizmet vermeye başlayan Medland Eğlence Merkezi (Lunapark) ziyaretçi rekoruna doğru ilerliyor. Her yaştan insanın akın ettiği merkezi ziyaret edenlerin sayısı iki ayda 150 bin’i geçti.

Halk arasında “Lunapark” olarak bilinen Medland Eğlence Merkezi, kavurucu yaz sıcaklarının ardında başlayan akşam serinliğinde vatandaşların ve ailelerin stres atıp eğlendiği mekan haline geldi. Güvenlik önlemlerinin artırılması,huzur ortamını bozmaya yönelik hareketlerin önlenmesine izin verilmemesi ve her yaştan vatandaş için vakit geçirme seçeneklerinin artırılması ilginin artmasına en büyük neden gösteriliyor. Uzun bir aradan sonra yeniden revize edilerek hizmete açılan Medland Eğlence Merkezi’ni son iki ayda yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti.

Akşam Saatlerinde Dolup Taşıyor
Hafta içi biraz daha sakin görünen merkeze ilgi en fazla hafta sonlarında gösteriliyor. 30 farklı eğlence aletiyle çocuklara, gençlere ve ailelere hitap eden merkezi ziyaret edenlerin sayısı günden güne artıyor. Merkez yöneticileri, bölgede huzur ortamının tesis edilmesinden sonra insanların bu tür merkezlere ihtiyaç duyduğuna dikkat çekerek vatandaşların huzurlu bir ortamda vakit geçirmesi için her geçen gün yenilikler yaptıklarını dile getirdiler. Ziyaretçi sayısında rekora gidildiğini ifade eden merkez yöneticileri,”Vatandaşlarımız huzur içerisinde gelip aileleriyle beraber zamanlarını en güzel şekilde değerlendiriyor. İlginin daha da artacağını düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.