Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

BAŞKAN BEYOĞLU: "15 TEMMUZ, EGEMENLİĞİ ESİR ALINMAK İSTENEN MİLLETİMİZİN HAİNLERE KARŞI KAZANDIĞI DESTANDIR"

HABERDE İNSAN

Devlet içerisinde yuvalanmış Fetö'cü hainlerin 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirmek istediği ancak milletin büyük direnişiyle başarısız kılınan hain darbe kalkışmasının 7.yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, milletin o gece canını ortaya koyarak egemenliğine sahip çıktığını söyledi.

Beyoğlu,"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü ve cesur liderliği, milletimizin feraseti olmasaydı bugün esaret altında olan bir ülke ve millet olacaktık. 0 karanlık geceyi yüksek iman gücüyle zafere dönüştüren aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize selam olsun." diye konuştu.
   Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyoğlu açıklamasında hain kalkışmasının yaşandığı gecede milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve cesur duruşunun etkisiyle büyük bir destan yazdığına vurgu yaptı.
Küresel güçlerin kuklası olan hainlerin devlet içerisinde yuvalanıp devletin milleti korumak için verdiği imkanları millete kurşun sıkmak suretiyle tarihin en büyük ihanetlerinden birine kalkıştığına işaret eden Beyoğlu,bu girişimin engellenmesinin tarihi bir zafer olduğunu ifade etti.
"Aziz Şehitlerimize Ve Kahraman Gazilerimize Çok Şey Borçluyuz "
Beyoğlu,"Milletimiz, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durmuş; canı pahasına, demokrasisine, devletine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz direnişi, asırlar boyu unutulmayacak bir destandır. Hainler şunu bilsin ki hiç bir zaman muvaffak olamayacaklar. Cumhurbaşkanımızın o gecede vurguladığı gibi şehitlerimizin kanlarıyla bize vatan kıldığı bu toprakları ameliyat ettirmeyeceğiz. Hevesleri her zaman kursaklarında kalacaktır inşallah.  Ülkemizin geleceğine, birliğimize ve demokrasimize karşı girişilen bu hain darbe kalkışması sırasında, Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek vatan için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum." diye  konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.