Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Uyuşturucu ile Yakalanmıştı: Çakıcı'nın Adamından Halk TV Muhabirine Tehdit

GÜNDEM

Halk TV muhabiri Seyhan Avşar suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile çalışan Barış Duyu'nun eroin ile yakalanmasını ve istihbarata çalışmasını yazdığı için tehdit edildiğini duyurdu.

Halk TV muhabiri Seyhan Avşar yazdığı haber nedeniyle tehdit edildiğini duyurdu.

Avşar açıklamasında 'Alaattin Çakıcı’nın adamlarından Barış Duyu’nun 16 kilo eroinle yakalandığı ve ifadesinde uzun yıllardır istihbarata çalıştığını yazdığım için tehdit ediliyorum. Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım. Ancak başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir bilinsin isterim' dedi.

16 kilo eroinle yakalanmıştı

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın tutuklu olduğu dönemde cezaevinden hastaneye getirilirken nakil aracında bekletilmesine kızıp başhekim yardımcısına silahlı saldırı düzenleten Barış Duyu’nun 16 kilo eroinle yakalandığı ortaya çıktı. 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Duyu’nun savunmasında İçişleri Bakanı Soylu, MHP Milletvekili Feti Yıldız gibi önemli isimlere ilişkin iddialar yer aldı.

Barış Duyu, Bitlis’te aracıyla seyir halindeyken polisler tarafından durduruldu. Yapılan detaylı aramada 16 kilo eroin ele geçirildi. Duyu hakkında, “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan dava açıldı. Bitlis 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada savunma yapan Barış Duyu tuzağa düşürüldüğünü öne sürerek, 'Benim kesinlikle uyuşturucu madde ile bir işim olmaz. Benim devlet ile olan bağımı kesmek için bana böyle bir tuzak kuruldu” dedi.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, 'Mahkûm yakınları derneği genel başkan yardımcısı olduğum için bana yüzlerce mahkum ulaşmaktadır” diyen Duyu, “Mahkûm yakını olan Faik Fırtına Covid-19 ve bazı sorunları dolayısıyla beni aradı. Benden yardım istedi. Ben de cezaevinde geçen bazı olumsuz durumları MHP Milletvekili Feti Yıldız'a ilettim. Kendisi bu konuda gerekeni yaptı. Daha sonra bu şahıs memnun olunca beni ziyaret edeceğini söyledi” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.