Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ünlü şarkıcı hastanelik oldu!

GÜNDEM

Sanatçı Niran Ünsal, dün akşam hastaneye kaldırıldı. Üzücü haberi Instagram hesabından duyuran Ünsal, konserinin de ertelendiğini ifade etti.

Tedavisi süren 45 yaşındaki sanatçı, paylaşımına, "Dün gece ağır ateş ve ağrılar nedeni ile hastanede müşahede altına alındım. Yapılan tetkiklerde cpr değerlerim yüksek ve sol böbrekte taşlar tespit edilmiştir. Bu akşam yapacağım sahne çalışmam bu nedenle ileri bir tarihe ertelenmiştir, misafirlerimizden şahsım adına çok özür dilerim. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Saygılarımla..." notunu düştü.

ANNESİNİN YANINDAN AYRILMADI
Niran Ünsalı kendisi gibi şarkıcı olan kızı Hande Ünsal hastanede annesini bir an olsun yalnız bırakmadı. Sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşan Ünsal, gönderisinde "Şükür uyudu..." ifadelerini kullandı.

NİRAN ÜNSAL HAKKINDA
Niran Ünsal, 13 Ağustos 1976 tarihinde, TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı Nursal Ünsal ve kanun sanatçısı Ahmet Canevinin ikinci çocuğu olarak İzmirde doğdu. Müzik hayatına sekiz yaşında İzmir TRT Çocuk Korosunda başladı. İleri koro ve gençlik korosu derken uzun yıllar TRT İzmir Radyosunda görev aldı. Daha sonra Türk Sanat Müziği Korosunun sınavlarını kazandı. Dört ay kadar koroda görev aldı. Ancak müzikal tercihini pop müzikten yana kullandı. Bu yüzden radyodan ayrılıp orkestra eşliğinde sahne çalışmalarına başladı. Aynı yıllarda bir evlilik gerçekleştirdi. Bu evlilikten Hande adında bir kızı oldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.