Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Şehir Hatları Vapuru iskeleye çarptı. 7 kişi yaralandı.

GÜNDEM

İstanbul Karaköy'de Şehir Hatları Vapuru iskeleye çarptı. 7 kişi hastaneye kaldırıldı

 da Kadıköy-Karaköy -Eminönü seferi yapan ''ŞH-Durusu'' isimli seferini yapan gemi, Karaköy'de teknik arızadan dolayı iskeleye çarptı. Olayda ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 7 kişiden 3'ü ayakta tedavi edilirken, 4 kişi de hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

''İBB ŞEHİT HATLARI A.Ş'DEN YAPILAN AÇIKLAMA''

İBB Şehir Hatları AŞ'den yapılan açıklamada, saat 12.48 sıralarında Kadıköy-Karaköy-Eminönü seferini yapan "ŞH-Durusu" isimli geminin anlık oluşan teknik arıza nedeniyle Karaköy İskelesi'ne sert yanaşma yaptığı belirtildi. Tüm yolcuların hızlıca tahliye edilip gerekli müdahalenin yapıldığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''HİÇBİR YOLCUMUZUN VE PERSONELLERİMİZİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMAMAKTADIR''
"Yanaşma sırasında ayakta olan yolcularımızdan 5'inde düşmeye bağlı yaralanmalar oluşmuş, sağlık kontrolü gereken yolcularımız ve personellerimiz için ambulans çağrılmıştır. Hiçbir yolcumuzun ve personellerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Tüm yolcularımızdan yaşanan bu talihsiz durum sebebiyle özür diler, sağlık durumlarını yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.