Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

MEB’den öğretmenlere başarı belgesi

GÜNDEM

2021-2022 eğitim öğretim yılının son haftası olması nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, birinci dönemde olduğu gibi ikinci dönemin sonunda da öğretmenlere başarı belgesi verildiğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda Bakan Özer’in, “Yüz yüze eğitim sürecini başarıyla tamamlamamızın en büyük kahramanları, öğretmenlerimizdir” ifadesine yer verildi. Bakan Özer konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bugün özellikle 2021- 2022 eğitim öğretim yılı için artık son haftaya girdiğimiz bir gün. 2021-2022 eğitim öğretim yılını kararlı bir şekilde, yüz yüze eğitime devam ederek tamamlayabilmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sürecin en büyük kahramanları öğretmenlerimiz. Öğretmenlerimiz gerçekten her gün maskeyle ders anlattılar, süreçleri takip ettiler ve aşılanma oranlarıyla da sadece Türkiye ortalamasının üzerinde değil

 OECD ortalamasının çok üzerinde bir ortalamayla güzel bir örnek teşkil ettiler. Nasıl birinci dönemin sonunda tüm öğretmenlerimize ve idare personelimize bu fedakarlıklardan dolayı başarı belgesi verdiysek bugün itibariyle de tüm öğretmenlerimize ve idari personelimize ikinci başarı belgesini göndermiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Tüm öğretmenlerimizi, bu süreçlere katkı veren, birlik, beraberlik içerisinde hareket eden tüm idari personelimizi kutluyorum.”

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.