Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Mardin’de taranan araçta ölü sayısı 4’e çıktı

GÜNDEM

Mardin İpekyolu’nda Irak plakalı bir araç seyir halinde iken uzun namlulu silahlarla tarandı. Araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır şekilde yaralandı.

Mardin’de İpekyolu’nda seyir halindeki Irak plakalı bir araç gece saat 00.30 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Edinilen bilgilere göre İpekyolu üzerinde seyir halinde olan araç Nusaybin ve Kızıltepe ilçeleri arasındaki Durakbaşı mevkiinde kimliği belirsiz kişiler tarafından tarandı. Araçta bulunan ve Federe Kürdistan Bölgesi nüfusuna kayıtlı oldukları belirtilen 5 kişiye kurşunlar isabet etti. Araçta bulunanlardan Hındreen Abdullah Salih (39), Waheda Haedar Jasim (63) ve Abdullah Saleh Mustafa (69) olay yerinde hayatını kaybederken, Chiman Shaheen Khalid (75) ve Ahmed Jalaladeen İbrahim (45) ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Chiman Shaheen Khalid yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kimliği belirsiz kişiler ise, olay yerinden araçla uzaklaştı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesini, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.