Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İl Başkanı Sarıbaş Saldırıyı Anlattı

GÜNDEM

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binasına gerçekleştiren saldırının ardından il başkanı Süleyman Sarıbaş Türkiye Ekspres Haber’e önemli açıklamalarda bulundu.

Olay gerçekleştikten hemen sonra emniyet mensupları tarafından kendilerine bilgi verildiğini ifade eden Sarıbaş, “Gece 4 gibi meydana gelen saldırıdan hemen sonra haberimiz oldu. İl yönetimimizde görev yaptığım arkadaşlar anında olay yerine giderek gerekli bilgileri aldılar. Saldırıyı gerçekleştiren, Vahap adında genç bir taksici. Zaten olaydan kısa bir süre sonra yakalanıyor ve suçunu itiraf ediyor. Ancak olayın arkasındaki isimlerin araştırılması gerekiyor. Tüm İYİ Parti mensuplarına geçmiş olsun.” Dedi ve saldırıyı kınadı.

ANA MUHALEFETTEN KINAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınlayarak saldırıyı kınadığını belirtti.

Ağbaba, “Cumhur İttifakı'nın hedef gösteren, siyasete ayar vermek için kullandığı tehdit dili yeni provokasyonlara ve saldırılara ortam hazırlıyor. Sabaha karşı İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binasına yapılan alçakça saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ın kınama mesajında ise şu ifadeler yer aldı; “Millet ittifakı ortağımız İYİ Parti Malatya il binasına yapılan saldırıyı kınıyorum. İl Başkanı ile görüştük. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Dayanışma anlayışımızı sürdürüyoruz..”

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.