Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Hafta sonuna dikkat: Sağanak sürpriz yapabilir

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre etkisini yitiren sağanak yağışlar yerel olarak görülmeye devam edecek. Yarın ve cumartesi günü Marmara Bölgesi'nin kuzeyi ve Karadeniz Bölgesi'nde lokal sağanak yağışlar görülebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre yurdun bir kısmı bunaltıcı sıcaklarla mücadele ederken kuzey kesimlerinde ise yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma ve cumartesi günü Marmara ve Karadeniz Bölgesi’nde görülecek yağışlar hava sıcaklıklarına önemli bir etkide bulunmayacak. Yeni haftanın ilk gününde yağışlar etki alanını genişletecek ve İstanbul dahil Marmara Bölgesi’nin önemli bir kısmını saracak.

BAZI İLLER İÇİN UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Kırklareli’nin kuzeyi, Isparta, Burdur, Konya’nın batı kesimleri, Tokat, Gümüşhane ile gece saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Düzce’nin kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.