Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günün anlamlı sergisi Kayısı Diyarı'ndan!

GÜNDEM

8 Mart Dünya Kadınları Günü nedeniyle Malatya Park AVM ‘de etkinlik düzenlenip sergi açıldı. 8 kadın 8 ressam sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

8 Mart Dünya Kadınları Günü nedeniyle Malatya Park AVM ‘de etkinlik düzenlenip sergi açıldı. Düzenlenen sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dünya Kadınları Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe,Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vahap Erdem, Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurcan Berber, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, Malatyalı Eğitimci- Yazar Ferman Salmış, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Malatya Park AVM yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurcan Berber: " Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz. Ortak programda Kadın ve Emek temalı sergide 9 kadın öğretmenimizin resimleri yer alıyor. Yaklaşık 3 aylık bir hazırlık aşaması oldu. İl Özel Büromuz bu çalışmaları organize etti.. 2. etkinliğimiz ise kadın öğretmenlerimizden oluşan koronun bir müzik dinletisi olacak.. Kültür Sanat ekinlikleri çerçevesinde İl Özel Büromuzun etkinliğine ise bir aylık hazırlık aşaması oldu.Spor etkinliğimizi ise perşembe günü gerçekleştireceğiz. Kadın Voleybol Maçı düzenliyoruz. Etkinlikler bu hafta boyunca sürecek." ifadelerini kullandı.

Yoğun katlımın olduğu müzik dinletisinin sunulduğu programda kadınlar gönüllerince eğlendiler. Öte yandan katılımcılara karanfil takdim edildi. 

Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi Eğitimcilerinden Elif Şengönül ise konuşmasında, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile Danışma ve Destek Merkezi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Merkezimiz ailelerimize danışmanlık ve eğitim hizmeti vermekte. İlimizde aile içi sorun ve iletişim problemi yaşayan ailelerimize danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Şu ana kadar 16 bin vatandaşımıza ulaşarak danışmanlık hizmeti verdik. Çalışmalarımıza gönülden destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.