Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da!!!

GÜNDEM

Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Herkesin merak ettiği tatil kaç gün olacak?Tatil için gözler Cumhurbaşkanı'nda...

Kabine yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kabinen en önemli gündem maddeleri arasında bayram tatili  yer alıyor. Kurban Bayramı 4 gün olarak kutlanacak. Kurban Bayramı'nın arefesi 8 Temmuz'a denk geliyor.

Bayram cumartesi,pazar,pazartesi ve salı günlerine denk geliyor. Bayramın son günü 12 Temmuz Salı. Aynı hafta içerisinde bir resmi tatil daha ekleniyor. Haftanın son çalışma günü olan 15 Temmuz resmi tatil. Arada iki gün kalıyor. Kurban Bayramı'nın son günü ile 15 Temmuz arasında kalan 2 günde memurların idari izinli sayılıp sayılmayacağı oldukça önemli bir soru.

2 GÜN DAHA İZİN MASADA!

Arada kalan 13 ve 14 Temmuz'da memurların idari izinli sayılması halinde bayram tatili 9 güne uzama ihtimalini ortaya çıkarıyor. Bu yüzden gözler arada kalan 2 güne çevrilmiş durumda. 2 gün tatilin olup olmayacağı kabine sonrasında belli olacak.

13-14 Temmuz tarihinde idari izin verilmesi halinde bayram tatili 9 güne çıkacak. Turizm sektörü içinde önemli gelir elde edilecek.Turizm sektöründe çalışaNLarda 2 gün izin verilmesi halinde sektörün canlanacaklarını vurguluyorlar.

NİHAİ KARARI CUMHURBAŞKANI DUYURACAK!

Nihai karar yarın gerçekleştirilecek kabine toplantısında verilecek. Kararı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.