Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağcılar'da coşkulu karşılama

GÜNDEM

Toplu açılış töreni için Bağcılar'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tören alanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Türkiye'de kritik süreç yaklaşıyor... An itibarıyla 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 42 gün kaldı. Seçimlere sayılı günler kalmışken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il ve ilçe ziyaretleri sürüyor.

Dev eserler hizmete giriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan her gün deprem bölgesinde temel atma törenine ve iftar programlarına katılırken bir yandan da ülkenin dört bir yanında hizmete giren eserlerin açılışlarını gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gittiği her ilde yoğun bir ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Bağcılar'da coşkuyla karşılandı

Toplu açılış törenine katılmak üzere Bağcılar'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, coşkuyla karşılandı. Mitinge yoğun olan katılım sonrası oluşan kalabalık dikkat çekti.

97 tesisin açılışı yapılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Bağcılar'da yapımı tamamlanan 97 tesisin açılışını yapacak. İlçeye kazandırılan eserlerin arasında Yaşlı Yaşam Merkezi, E-Spor Merkezi ve engelliler için duyu bütünleme temelli su içi terapi havuzu öne çıkıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.